Detailed Notes on خواص عسل
عسل نه تنها در تغذیه انسان ها نقش بسیار مهمی دارد بلکه خواص دارویی و آنتی باکتریالی هم دارد که از زمان های دور تاکنون به عنوان درمان های سنتی به کار می رود.عسل دارای ویژگی های تسکین دهنده و ضد التهابی است که می تواند به کاهش تنفس مکرر و سرفه های ناشی از التهاب حلق و بینی کمک کند.
[نیازمند منبع] فراوردههای سالانهٔ عسل در جهان حداقل ۳۰۰٫۰۰۰ تن است.[نیازمند منبع]
به طور کلی بهبود مشکلات کبدی با عسل به سه طریق اتفاق میافتد.
(بخش زیادی از خواص عسل را به آنزیمهای آن نسبت میدهند.)
بهبود گوارش: عسل دارای آنزیم های معده ای مثل آمیلاز و کاتالاز است که به بهبود عملکرد سیستم گوارش کمک می کنند.
۲. دو ساعت قبل از ورزش: مصرف ۱ گرم عسل به ازای هر کیلوگرم وزن ورزشکار
مواد ضد میکروبی: عسل دارای موادی همچون پروتئین ها، پپتیدها و آنتی اکسیدان های خاصی است که به عنوان مواد ضد میکروبی عمل می کنند.
[۵۳] با ابنحال، بهنظر نمیرسد که مصرف عسل، بیش از مصرف دکسترومتورفان در تسکین سرفه در کودکان مؤثر باشد.[۵۴] بررسیهای دیگری نیز از استفاده از عسل برای درمان سرفه در کودکان حمایت کردهاند.[۵۵][۵۶]
نکته مهمی که باید به آن دقت شود این است که هنگام خرید عسل طبیعی باید تمامی این فاکتورها مد نظر قرار گیرد تا اثباتی بر طبیعی بودن عسل باشد و نباید تنها به یک فاکتور، مثلا ساکارز عسل توجه کرد.
اگر چه وراثت و همچنین رژیم غذایی از عوامل موثر در ایجاد آکنه یا جوش صورت و بدن است، اما این مشکلات معمولا زمانی ایجاد میشود که غدد روغنی پوست تحریک شده و بیش از حد ترشح شوند یا اینکه فعالیتهای باکتریهای روی سطح پوست افزایش یابد.
عسل به دلیل محتوای قندهای مخلوط و مواد آنتی باکتریال خود می تواند به تقویت سیستم گوارشی و درمان برخی مشکلات معده و روده کمک کند.
عسل، یکی از قویترین مهارکنندهها بر ضد التهابات گوارشی و زخمهای معدهای است که توسط باکتری به وجود آمده اند.
همچنین دارای خواص ضد التهابی است که باعث از بین بردن more info التهابهای مزمن میشود و به خاطر خواص ضدباکتریایی که دارد از عفونتها جلوگیری میکند.